Leden

ONZE VROUWEN 1 BLIJVEN WINNEN

Ons enthousiaste Vrouwen 1 elftal ontwikkelt zich prima. Vorige week werd met 2-0 gewonnen van EMM VR1 en afgelopen zaterdag werd met 0-1 gewonnen uit van Lunteren VR1. Klasse dames!

Ook ons 2e elftal heeft dit seizoen onder leiding van Sander Coenen een prima ontwikkeling doorgemaakt.

Ons 1e elftal heeft inmiddels de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld men is al begonnen met de voorbereiding voor het volgende seizoen, waar met enkele nieuwe spelers al hoopvol naar uitgekeken wordt.

  

Klik voor de nieuwe website op www.wvv-wageningen.nl 

 

LEUKE HOLLANDSE AVOND BIJ WAGENINGEN

Op initiatief van Beyco is zaterdag 21 april een zeer geslaagde Hollandse avond gehouden. Een vijftal zangers met uitstekende muzikale ondersteuning maakten er een leuke avond van. Vanuit de club brachten ook nog Addo en Johnny en tot aller verrassing onze hoofdtrainer Mark prima een Nederlands talig lied ten gehore. Aan het eind van de avond zat de stemming er zo goed in dat de muziek bijna een uur lang extra doorspeelde. Dank aan de organisatie en de vrijwilligers die er weer een fantastische avond van hebben gemaakt.

 

PRACHTIGE FINALE SCHOOLVOETBALTOERNOOI WAGENINGEN

Op 17 april is voor de 45e keer na drie voorrondes met prachtig weer de finale van het schoolvoetbaltoernooi georganiseerd door voetbalvereniging Wageningen, zoals vanouds onder leiding van Fred Noordhuis. Er deden dit jaar een record aantal scholen en klassen mee de belangstelling en het enthousiasme is groot. In totaal 750 scholieren lieten zien hoe mooi voetbal is, aangemoedigd door heel veel ouders vrienden en klasgenoten.

 

 

We bedanken alle basisscholen voor hun enthousiaste en sportieve deelname.

Onze vele vrijwilligers die met hun fantastische inzet ook dit toernooi weer tot een succes hebben gemaakt. En natuurlijk Fred Noordhuis voor de organisatie en begeleiding!

 

 

 

 

 

Wageningen heeft officieel erkende Gezonde Sportkantine

Vrijdag 6 april heeft wethouder Han ter Maat het certificaat en de zilveren penning uitgereikt aan Dinie Verbeek voor de eerste gezonde sportkantine in Wageningen. Wij zijn er trots op naast voortrekker in de ontwikkeling van de mooie voetbalsport ook voortrekker te zijn in de gezondheid rond de sport. We zullen naast gezond bezig zijn met voetballen ook gezond eten en drinken blijven promoten. De broodjes gezond en andere gezonde voeding blijken een prima aanvulling te kunnen zijn op het sporten. Met name de jeugd blijkt ook het gezonde fruit dat gratis ter beschikking wordt gesteld door Marktkraam Erik Hulshof te waarderen. Na het sporten kan iedereen wel een aanvulling van de energie gebruiken en dat kan dus ook prima op een gezonde manier. Voetbalvereniging Wageningen is de eerste sportvereniging in Wageningen waar gecertificeerd gezond gesport kan worden.

Wageningen heeft een gezonde sportkantine en een officiele erkenning voor het goede werk, dat door de gemeente gesteund is met een programma dat gezonde(re) sportkantines stimuleert. Doel is te komen tot een nog meer optimale combinatie van sport en gezonde voeding. Binnen onze vereniging wordt dit al enkele jaren gestimuleerd met het aanbod van gezonde producten en de bedoeling is dit naast het bestaande aanbod verder uit te breiden. Het bestuur heeft besloten dat het prima bij onze vereniging past om de kantine een gezond aanbod en gezonde uitstraling te geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden verder te stimuleren en meer bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

Lees ook het artikel in Stad Wageningen

 

Wij doen voortaan jaarlijks een Kantinescan om te laten zien dat we aan de criteria van de Gezonde Sportkantine voldoen.

 

WVV hanteert de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum” www.mobiel.voedingscentrum.nl/professionals/productaanbod-en-levensmiddelendatabank/horeca-catering-en-kantines/richtlijnen-gezondere-kantines.aspx

 

    

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar