Leden

WAGENINGEN SPEELT PRIMA THUISWEDSTRIJD

Het was ijs en ijskoud, maar de sportieve ploegen van Wageningen en SVMM legden een hartverwarmende wedstrijd op de mat, met heerlijk eerlijke grensrechters onder leiding van een uitstekende objectieve klasse scheidsrechter. Een verademing ten opzichte van vorige week. SVMM nummer 4 op de ranglijst begon sterk aan de wedstrijd en kwam verdiend op 0-1, nadat een verdediger van ons goed werd uitgekapt. Wageningen werd steeds sterker en Jeroen werd steeds vaker gevonden, en die verschalkte van grote afstand de keeper 1-1. SVMM kwam terug op 1-2 en net voor rust kopte Ruben de verdiende gelijkmaker in 2-2 ruststand. Na rust was het Wageningen dat sterker was en de kansen creëerde, maar het was SVMM dat weer op voorsprong kwam 2-3. Het was Patrick die met een mooie actie een prachtige pass op de mee opkomende vrij lopende Merwin gaf, die feilloos de eindstand inschoot 3-3. Een mooie wedstrijd van twee leuke sportieve ploegen, zo hoort voetbal te zijn, en zondermeer een goede prestatie van ons team.

Voor de wedstrijd welgemeend sportief handen schudden

Okko speelde een goede wedstrijd

Merwin verzilverde de mooie voorzet van Patrick 3-3

 

 

Kijk voor de nieuwe website op www.wvv-wageningen.nl 

 

Lege flessenactie WVV Wageningen

Vanaf deze week starten we een inzamelingsactie van lege statiegeldflessen.
Met de opbrengst zal een leuke activiteit worden georganiseerd voor onze pupillen!
Dus heb je nog lege flessen over, lever ze dan in!
Inleveren kan  tot en met 30 april in de daarvoor geplaatste ton in ons clubhuis.
Alvast bedankt voor jullie medewerking! 

 

 

 

 

 

 

Wageningen heeft officieel erkende Gezonde Sportkantine

Wageningen heeft een gezonde sportkantine en een officiele erkenning voor het goede werk, dat door de gemeente gesteund is met een programma dat gezonde(re) sportkantines stimuleert. Doel is te komen tot een nog meer optimale combinatie van sport en gezonde voeding. Binnen onze vereniging wordt dit al enkele jaren gestimuleerd met het aanbod van gezonde producten en de bedoeling is dit naast het bestaande aanbod verder uit te breiden. Het bestuur heeft besloten dat het prima bij onze vereniging past om de kantine een gezond aanbod en gezonde uitstraling te geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden verder te stimuleren en meer bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

 

Wij doen voortaan jaarlijks een Kantinescan om te laten zien dat we aan de criteria van de Gezonde Sportkantine voldoen.

 

WVV hanteert de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum” www.mobiel.voedingscentrum.nl/professionals/productaanbod-en-levensmiddelendatabank/horeca-catering-en-kantines/richtlijnen-gezondere-kantines.aspx

 

    

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar