Leden

WAGENINGEN WINT OPENINGSWEDSTRIJD SEIZOEN

Na een respectvolle minuut stilte voor de kinderen Oss, is Wageningen de competitie goed gestart met een 3-1 overwinning op Valburg. Met een goede opbouw van achteruit wist Wageningen veel kansen af te dwingen, en aan het eind van de 1e helft wist Alec door de verdediging te breken en de 1-0 ruststand aan te tekenen. Direct na rust werd Alec gevloerd in het strafschopgebied en Sonny wist de strafschop uiteindelijk te verzilveren 2-0. Vrij snel daarna kwam Valburg terug op 2-1. Tot slot wist Sonny de eindstand op 3-1 te brengen, waarmee de competitie goed met een goede overwinning gestart is.

Het 2e elftal heeft gelijk gespeeld 2-2 en onze Vrouwen 1 hebben ook prima gelijk gespeeld met 0-0. De uitblinkers vandaag zijn onze kanjers van JO11 die met 14-2 hebben gewonnen van Duno, grote klasse!

 

SPEELSCHEMA COMPETITIEWEDSTRIJDEN

 

107 JAAR WVV WAGENINGEN

Vandaag 27 augustus is onze mooie club WVV Wageningen 107 jaar oud geworden. Meerdere generaties hebben al veel plezier in onze club.  Vele jaren heeft onze club op het hoogste niveau van Nederland gespeeld met twee maal winst van de nationale KNVB beker, met successen in de eredivisie en beroemd en geroemd ook met FC Wageningen op de roemruchte Wageningse Berg. In onze club is en voelt iedereen zich altijd welkom, en het gezegde waarom moeilijk doen als het samen kan is al vele jaren van toepassing binnen onze club. De sfeer is prima en we werken lekker samen voor mooie resultaten. We zijn trots op onze club en hopen met zijn allen dat er nog vele jaren met zijn allen genoten kan worden van de prachtige samenwerking.

 

 

 

 

 

 

HEERLIJKE VRIJWILLIGERSAVOND

Na een jaar inspanning voor de club is het heerlijk om een avond met de vrijwilligers onder elkaar relaxed op de club door te brengen. Met prachtig weer hadden we weer een prachtige avond met weer veel prachtige vrijwilligers. Allemaal heel erg bedankt voor jullie inspanningen voor de club, want zonder vrijwilligers zou geen enkele club kunnen bestaan. Dankzij jullie hebben we weer een mooi jaar bij de club gehad. De jeugd ontwikkelt zich prima en de begeleiding weet er echt een feest voor de jongeren van te maken. Ook onze vrouwen 1 weten de sfeer er altijd goed in te houden en zijn met nieuwe aanwas zich goed aan het ontwikkelen. Het altijd gezellige 4e heeft de spelers van het 3e aan zich weten te binden en ook de selectie ontwikkelt zich goed. Met komend seizoen maar liefst 8 nieuwe spelers kunnen we bij de afsluiting van het seizoen alweer hoopvol uitkijken naar het volgende seizoen.

 

 

MICHIEL HENDRIKS TOERNOOI

 

 

Zaterdag is als afsluiting van het seizoen het traditionele gezellige Michiel Hendriks toernooi gehouden.

 

Michiel was een bijzonder en typisch Wageningen lid, die de sfeer van Wageningen als geen ander uitdroeg. Mouwen opstropen, er voor gaan, rots in de branding, geen gezeur, "Don't worry be happy" typisch Wageningen.

 

Iedereen komt bij Wageningen voor zijn plezier en dat dragen we met zijn allen uit. Michiel is veel te jong van ons heen gegaan en dit toernooi is aan hem opgedragen om ons steeds weer te herinneren aan hem en dit mooie uitgangspunt.

 

Er deden vandaag 17 vrienden-teams mee aan dit leuke toernooi dat afgesloten werd met een heerlijke BBQ. Het was een feest om iedereen weer bij elkaar te zien.

Alle vrijwilligers en deelnemers bedankt voor dit prachtige voetbalfeest. 

Graag tot volgend jaar !

 

 

 

JO11 WINNAAR TOERNOOI RENKUM

Onze JO11 hebben een fantastische prestatie geleverd door in Renkum alle poule wedstrijden te winnen en in de finale gelijk te spelen, waarmee ze winnaar in hun groep werden en de beker mee naar huis mochten nemen. Op de Zoom werden de kanjers juichend onthaald.

 

 

 

 

 

ONZE VROUWEN 1 BLIJVEN WINNEN

Ons enthousiaste Vrouwen 1 elftal ontwikkelt zich prima. Ook de laatste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen. Daarmee is ons leuke vrouwen team het afgelopen seizoen het best presterende team van de club geworden. Klasse dames!

Ook ons 2e elftal heeft dit seizoen onder leiding van Sander Coenen een prima ontwikkeling doorgemaakt.

Ons 1e elftal heeft inmiddels de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld men is al begonnen met de voorbereiding voor het volgende seizoen, waar met enkele nieuwe spelers al hoopvol naar uitgekeken wordt.

De selectie heeft het seizoen inmiddels afgesloten met een zeer geslaagd teamuitje, waar nog lang over nagepraat zal worden. De teamuitjes zijn altijd al leuk met deze groep, maar dit keer was het door de ruime deelname en de fantastische locatie extra geslaagd. 

  

Klik voor de nieuwe website op www.wvv-wageningen.nl 

 

LEUKE HOLLANDSE AVOND BIJ WAGENINGEN

Op initiatief van Beyco is zaterdag 21 april een zeer geslaagde Hollandse avond gehouden. Een vijftal zangers met uitstekende muzikale ondersteuning maakten er een leuke avond van. Vanuit de club brachten ook nog Addo en Johnny en tot aller verrassing onze hoofdtrainer Mark prima een Nederlands talig lied ten gehore. Aan het eind van de avond zat de stemming er zo goed in dat de muziek bijna een uur lang extra doorspeelde. Dank aan de organisatie en de vrijwilligers die er weer een fantastische avond van hebben gemaakt.

 

PRACHTIGE FINALE SCHOOLVOETBALTOERNOOI WAGENINGEN

Op 17 april is voor de 45e keer na drie voorrondes met prachtig weer de finale van het schoolvoetbaltoernooi georganiseerd door voetbalvereniging Wageningen, zoals vanouds onder leiding van Fred Noordhuis. Er deden dit jaar een record aantal scholen en klassen mee de belangstelling en het enthousiasme is groot. In totaal 750 scholieren lieten zien hoe mooi voetbal is, aangemoedigd door heel veel ouders vrienden en klasgenoten.

 

 

We bedanken alle basisscholen voor hun enthousiaste en sportieve deelname.

Onze vele vrijwilligers die met hun fantastische inzet ook dit toernooi weer tot een succes hebben gemaakt. En natuurlijk Fred Noordhuis voor de organisatie en begeleiding!

 

 

 

 

 

Wageningen heeft officieel erkende Gezonde Sportkantine

Vrijdag 6 april heeft wethouder Han ter Maat het certificaat en de zilveren penning uitgereikt aan Dinie Verbeek voor de eerste gezonde sportkantine in Wageningen. Wij zijn er trots op naast voortrekker in de ontwikkeling van de mooie voetbalsport ook voortrekker te zijn in de gezondheid rond de sport. We zullen naast gezond bezig zijn met voetballen ook gezond eten en drinken blijven promoten. De broodjes gezond en andere gezonde voeding blijken een prima aanvulling te kunnen zijn op het sporten. Met name de jeugd blijkt ook het gezonde fruit dat gratis ter beschikking wordt gesteld door Marktkraam Erik Hulshof te waarderen. Na het sporten kan iedereen wel een aanvulling van de energie gebruiken en dat kan dus ook prima op een gezonde manier. Voetbalvereniging Wageningen is de eerste sportvereniging in Wageningen waar gecertificeerd gezond gesport kan worden.

Wageningen heeft een gezonde sportkantine en een officiele erkenning voor het goede werk, dat door de gemeente gesteund is met een programma dat gezonde(re) sportkantines stimuleert. Doel is te komen tot een nog meer optimale combinatie van sport en gezonde voeding. Binnen onze vereniging wordt dit al enkele jaren gestimuleerd met het aanbod van gezonde producten en de bedoeling is dit naast het bestaande aanbod verder uit te breiden. Het bestuur heeft besloten dat het prima bij onze vereniging past om de kantine een gezond aanbod en gezonde uitstraling te geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden verder te stimuleren en meer bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

Lees ook het artikel in Stad Wageningen

 

Wij doen voortaan jaarlijks een Kantinescan om te laten zien dat we aan de criteria van de Gezonde Sportkantine voldoen.

 

WVV hanteert de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum” www.mobiel.voedingscentrum.nl/professionals/productaanbod-en-levensmiddelendatabank/horeca-catering-en-kantines/richtlijnen-gezondere-kantines.aspx

 

    

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar