Leden

Wageningen staat op sportmarkt Junushoff

Wageningen heeft zaterdag deelgenomen aan de sportmarkt bij Junushoff. Het was een goed georganiseerde sportmarkt, waarbij veel verschillende sporten werden aangeboden. Onze club werd hierbij goed gepresenteerd.

Onze Vrouwen 1 hebben de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen, fantastisch dames! Ook onze JO11 hebben de eerste wedstrijd prima gespeeld en uit in Oosterbeek een gelijkspel behaald. De heren moeten nog op gang komen. Ondanks een sterke overheersende eerste helft liet het 1e elftal bij Kesteren de punten liggen en ook het 2e en 4e hebben ondanks goed spel in hun eerste wedstrijd nog geen punten gepakt, maar dat gaat ongetwijfeld komen. 

Aanstaande zaterdag hebben we een leuk thuisprogramma met de JO11, Vrouwen 1, het 2e, en het 1e elftal tegen de koploper na 1 wedstrijd. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze mooie spannende wedstrijden te bekijken en onze teams aan te moedigen. 

 

 

 
 

 

 

Gezonde sportkantine Wageningen

Het bestuur heeft besloten om de kantine een gezonder aanbod en gezondere uitstraling te gaan geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden te stimuleren en bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

 

PUPILLEN SLUITEN SEIZOEN AF in EFTELING 

Het is een zeer geslaagd passend uitje geweest van onze pupillen, na een fantastisch mooi seizoen.

 

 

 

 

   

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar