Leden

WAGENINGEN SPEELT GOEDE WEDSTRIJD

Wageningen 1 ging goed van start tegen een van de koplopers Ede-Victoria, en kwam al snel met een mooi zondagsschot van grote afstand van Sonny op 1-0 voorsprong. Voor de rust was deze voorsprong al omgezet in een 1-2 achterstand door een misser achterin en een mooi ingeschoten doelpunt uit een vrije trap nadat de bal ongelukkig tegen een hand was gekomen. De tweede helft was nauwelijks begonnen of de 1-3 werd toegekend, terwijl we niet hebben kunnen zien dat de bal over de lijn ging. Wageningen kwam sterk terug toen Patrick Alec in stelling bracht met 2-3, en hoewel de 3-3 voor de hand lag met een aantal goede kansen, maakte Ede-Vic de 2-4. Ook daarop kwam Wageningen snel terug met een voorzet van Alec op Sonny 3-4, en in de eindfase bleef Wageningen goede kansen maken, maar het was toch Ede-Vic die de eindstand 3-5 aantekende. Wederom complimenten voor de opstelling, de inzet en het vertoonde spel, maar nog niet de punten, die waarschijnlijk met dit op deze wijze niet lang zullen uitblijven.

 

 

 Juichen na de snelle 1-0 van Sonny

 

 

Wageningen op sportmarkt Junushoff

Wageningen heeft deelgenomen aan de sportmarkt bij Junushoff. Het was een goed georganiseerde sportmarkt, waarbij veel verschillende sporten werden aangeboden. Onze club werd hierbij goed gepresenteerd.

 

 

 

Gezonde sportkantine Wageningen

Woensdag 15 november 18.00 u. wordt in ons clubhuis door Wethouder Han ter Maat de aftrap gegeven van het programma dat gezonde(re) sportkantines stimuleert. Doel is te komen tot een nog meer optimale combinatie van sport en gezonde voeding. Binnen onze vereniging wordt dit al enkele jaren gestimuleerd met het aanbod van gezonde producten en de bedoeling is dit naast het bestaande aanbod verder uit te breiden. Het bestuur heeft besloten dat het prima bij onze vereniging past om de kantine een gezond aanbod en gezonde uitstraling te geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden verder te stimuleren en meer bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

 

PUPILLEN SLUITEN SEIZOEN AF in EFTELING 

Het is een zeer geslaagd passend uitje geweest van onze pupillen, na een fantastisch mooi seizoen.

 

 

 

 

   

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar