Leden

AANGENAME NIEUWJAARSBIJEENKOMST

OP 6 januari is de traditionele Erwtensoep cup gespeeld en aansluitend is de nieuwjaarsbijeenkomst gehouden Het was weer een heerlijke ontspannen bijeenkomst met erwtensoep, waarbij in een fotopresentatie terug gekeken werd op 2017 en kort de ontwikkelingen in de elftallen voor 2018 werden aangegeven.

 

WAGENINGEN WINT LAATSTE WEDSTRIJDEN VOOR WINTERSTOP

Zowel Vrouwen 1 als Heren 1 van Wageningen hebben de laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen. De Dames kwamen net voor tijd op 1-0 en boekten daarmee een mooie overwinning. De Mannen speelden de eerste helft sterk en hadden wel een 3-0 voorsprong kunnen nemen gezien de goede kansen, en kwamen op 1-0 door een puntertje binnenkant paal van Patrick, maar Musketiers maakte toch voor rust de 1-1. Na de rust kwamen de Musketiers sterk terug tot 1-2, maar het was Wageningen dat met een tweede treffer van Patrick en een doelpunt van Alec met een 3-2 eindstand de winterstop in kon.

 

1-0 Patrick

 

1-0 Papa

2-2 Patrick

3-2 Alec

Geslaagd Kerstdarttoernooi

23 december was de eerste zaterdag van de winterstop, maar het was desondanks bij Wageningen druk vanwege een prima darttoernooi. Compliment aan de organisator.

 

WAAR EEN KLEINE CLUB GROOT IN KAN ZIJN

Na de overwinningen van de Vrouwen 1 en Heren 1 was er een heerlijke traditionele jaarlijkse gourmetavond voor de senioren op de club. De jeugd had vrijdag al een leuke gourmetavond en vanavond was het weer een heerlijk avondje op de club.

 

 

GEEN VOETBAL WEL LEUKE VOETBALQUIZ

Al het voetbal was zaterdag vanwege de sneeuw afgelast en het was desondanks gezellig druk bij ons op de Zoom. Door onze hoofdtrainer Mark van Wijk werd een leuke voetbalquiz georganiseerd, die er een spannende middag van maakte. Voor de winnaars waren er leuke prijzen en we hebben met zijn allen ondanks het slechte weer een prima dag gehad.

 

GESLAAGD SINTERKLAASFEEST BIJ WAGENINGEN

Woensdag is Sinterklaas op de club geweest en dit was voor de kinderen een mooi feest. Er werden tekeningen gemaakt, er werd gegeten gedronken en gezongen en de ieder kind mocht bij de Sint komen en ging met een leuk kado naar huis.

Wageningen op sportmarkt Junushoff

Wageningen heeft deelgenomen aan de sportmarkt bij Junushoff. Het was een goed georganiseerde sportmarkt, waarbij veel verschillende sporten werden aangeboden. Onze club werd hierbij goed gepresenteerd.

 

 

 

Gezonde sportkantine Wageningen

Woensdag 15 november is in ons clubhuis door Wethouder Han ter Maat de aftrap gegeven van het programma dat gezonde(re) sportkantines stimuleert. Doel is te komen tot een nog meer optimale combinatie van sport en gezonde voeding. Binnen onze vereniging wordt dit al enkele jaren gestimuleerd met het aanbod van gezonde producten en de bedoeling is dit naast het bestaande aanbod verder uit te breiden. Het bestuur heeft besloten dat het prima bij onze vereniging past om de kantine een gezond aanbod en gezonde uitstraling te geven. Dit heet de Gezonde(re) Sportkantine. Het doel is om gezondheid van onze leden verder te stimuleren en meer bewustzijn over gezondere voeding in relatie tot sport te creëren. Hiervoor wordt gestreefd naar:

- Een gezondere keuze in elke productgroep

- Stimuleren van water drinken

- Promotie en zichtbaarheid van gezonde keuzes

- Opnemen van de Gezonde(re) Sportkantine in het beleid

 

PUPILLEN SLUITEN SEIZOEN AF in EFTELING 

Het is een zeer geslaagd passend uitje geweest van onze pupillen, na een fantastisch mooi seizoen.

 

 

 

 

   

WELKOM BIJ WAGENINGEN 

We nodigen iedereen uit deel te nemen aan het mooie voetbal bij Wageningen op een optimale accommodatie in een prachtige omgeving bij een leuke nette club.

Inschrijven is altijd mogelijk, dus schroom niet en kom naar de beroemdste en succesvolste club van Wageningen van de afgelopen 100 jaar voetbalvereniging WAGENINGEN.

Wesley Vullings verzorgt voor Wageningen de ledenadministratie. Hij is te bereiken via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle voetballiefhebbers zijn bij Wageningen altijd van harte welkom.

Iedereen kan zich vrijblijvend aanmelden voor een proeftraining bij voetbalverenging Wageningen:
. Goede trainingen van ervaren trainers
. Voetballen met veel plezier in leuke teams
. Trainen en spelen op zacht kunstgras
. Prima materialen - shirts, broek, sokken, trainingspak, voetbaltas
 
En dat alles voor slechts 5,50 euro per maand in de leeftijd t/m 12 jaar